Tisk

Články

Účast RS na mezinárodní konferenci o mediaci - Mediace – cesta ke spravedlnosti

7.3.2011

Vážení,
rozhodci Rozhodčího soudu při IAL SE, JUDr. Luděk Lisse, Ph.D. LL.M., Mgr. Bc. Patrik Frk, JUDr. Ing. Bc. Martin Kohout a Mgr. Jan Hrabec se ve dnech 7. až 8. října 2010 zúčastnili mezinárodní konference o mediaci - Mediace - cesta ke spravedlnosti aneb řešení sporů v 21. století - konané na zámku Křtiny a pořádané Evropským institutem pro smír, mediaci a rozhodčí řízení, o.p.s.

V rámci konference zazněly příspěvky z následujících oblastí: Mediace v zemích EU, Mediace v trestním řízení a nápravná justice, Mediace v civilních a obchodních sporech či Mediace v přeshraničních rodinných sporech.

Konference se mj. zúčastnil Sir Gavin Lightman z Velká Británie, předseda správní rady GEMME, soudce, mediátor, bývalý advokát, Marco Calabrese z Itálie, advokát s oprávněním pro zastupování u Kasačního soudu, člen IACP , zakladatel a president IICL, Friedrich Schwarzinger z Rakouska, advokát, člen IACP, Borbala Fellegi z Maďarska, ředitelka Foresee Research Group, mediátorka, Renato Nazzini z Velká Británie, solicitor (advokát), mediátor a vysokoškolský učitel, Daniela Kovářová, ředitelka Justiční akademie, exministryně spravedlnosti ČR, Daniéle Ganancia z Francie, soudce Nejvyššího soudu v Paříži, místopředsedkyně GEMME, Eva Vaňková, advokátka, mediátorka, lektorka CP, člen IACP, Lenka Pavlová, advokátka, mediátorka, lektorka CP, člen GEMME, jež rovněž konferenci vysoce profesionálně zorganizovala, Rachele Gabellini z Itálie a mnoho dalších.

JUDr. Ing. Bc. Martin Kohout

zástupce ředitele

seznam všech článků

Kontakt

Keď máte akýkolvek dotaz možte nám zavolať nebo napísať:

tel.: +420 734 736 727
fax.: +420 224 281 226

podatelna@rozhodcovskysud.net

Odber novinek

Rozhodcovský súd pri IAL SE vydáva informačný Newsletter, v ktorom Vás budeme informovať o našich novinkách